iTrade

iPhone S7

iPhone 7, iPhone 8 (zis și 8iPhone), iPhone XR. Chiar și iPhone S7, telefonul Apple care nu există

Orice telefon care îndeplinește cerințele utilizatorului este unul adecvat. Fie că vorbim de iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR sau cele mai noi generații de telefoane. Mai puțin iPhone S7, telefonul Apple care nu există.

Dar să le luăm pe rând!

Unul dintre cele mai importante momente pentru industria tehnologiei este, fără îndoială, evenimentul de lansare Apple Event. Organizat în fiecare an și urmărit de milioane de oameni din toate colțurile lumii, evenimentul aduce în fața publicului noile produse și inovațiile Apple. 

Până azi, o gamă largă de produse au fost prezentate în cadrul lansărilor Apple încă din 1984 – atunci când a fost lansat Macintosh, brandul care a revoluționat Apple, de altfel primul computer personal cu o interfață grafică de utilizator și un mouse. Timp de 38 de ani s-au lansat de la noi modele de iPhone, iPad, Apple Watch și MacBook, până la actualizări software majore, cum ar fi noile versiuni ale iOS, macOS și watchOS.

Apropo, dacă vrei să-ți aduci aminte de inovațiile și îmbunătățirile prezentate anul trecut, citește ce am scris aici.

Cu toate că lumea Apple este în centrul atenției datorită lansărilor impresionante de noi produse și a actualizărilor majore de software, unii utilizatori încă sunt interesați de modelele mai vechi de iPhone, cum ar fi iPhone XR, iPhone 8 și iPhone 7.

Mic istoric iPhone 7, iPhone 8 și iPhone XR

iPhone 7 a fost lansat pe 16 septembrie 2016. Apropo, știai că mulți oameni caută iPhone S7 deși acest telefon nu a fost niciodată fabricat de Apple? A produs, în schimb, în același an, versiunea iPhone 7 Plus și telefonul iPhone SE.

iPhone 8 a fost lansat pe 22 septembrie 2017. Noi am observat că atunci când vorbesc de acest telefon, unii oameni preferă să îi spună 8 iPhone. Ne întrebăm, cum zic la iPhone 8 Plus, oare?

iPhone XR a fost lansat pe 26 octombrie 2018, la un an după iPhone X. Și, da, în același an cu alte două iPhone X, adică iPhone XS și iPhone XS Max

Interesat de unul din aceste iPhone? Cum ziceam, iPhone 7, iPhone 8 (zis și 8 iPhone) sau iPhone XR. Iată mai departe câteva noutăți Apple care te-ar putea interesa. 

Și, nu, despre iPhone S7 nu vom avea nimic de zis, pentru că am stabilit deja: iPhone S7 nu există.

Așadar, citește mai departe.

iphone s7

Actualizări pentru iPhone 7, iPhone 8 (8iPhone) și iPhone XR

Dintre aceste modele, doar iPhone 8 (8 iPhone, cum i se mai zice) și iPhone XR pot fi actualizate la ultima versiune disponibilă a sistemului de operare.

Din păcate, Apple nu mai produce iPhone 7, dar acest telefon este încă disponibil pentru achiziționare prin intermediul unor distribuitori terți sau în magazinele de la mâna a doua.

Deci, dacă ești fan iPhone 7 trebuie să știi că este exclus din lista de dispozitive mobile care vor primi actualizări software în viitor. Desigur, putem menționa aici și telefonul-care-oricum-nu-există, iPhone S7.

Un lucru firesc, dacă ne gândim că această decizie vine după câțiva ani de actualizări constante pentru iPhone 7 și, în prezent, reflectă evoluția tehnologică continuă a companiei.

În schimb, te poți orienta către telefoanele lansate de Apple din 2019 până azi, și anume generațiile iPhone 11, iPhone 12 și iPhone 13, inclusiv a doua și a treia generație iPhone SE, și iPhone 14 cu versiunile Plus, Pro și Pro Max – cel mai scump telefon Apple.

Noile generații iPhone. Un instrument performant de lucru în echipă

Apropo de actualizări de software, acum e rândul lui iOS 16 să îmbogățească experiența pe smartphone-urile Apple. iOS 16 este a șaisprezecea versiune principală a sistemului de operare mobil iOS dezvoltat de Apple pentru gama de telefoane iPhone. Lansat în versiunea publică pe 12 septembrie 2022, iOS 16 este foarte similar cu iPadOS 16 și este prima versiune iOS care funcționează doar pe iPhone-uri, deoarece a fost eliminat suportul pentru iPod Touch.

Noul iOs16 a venit cu câteva îmbunătățiri care fac din telefoane iPhone un instrument performant de lucru în echipă. Despre patru dintre ele poți afla mai departe.

iPhone S7

1. Funcții de colaborare

iOS 16 include mai multe funcții de colaborare care pot fi benefice pentru echipe. De exemplu, noua funcție SharePlay permite utilizatorilor să urmărească împreună videoclipuri sau să asculte muzică în timp real, ceea ce poate fi util pentru activități de teambuilding cu echipa. În plus, capabilitățile îmbunătățite ale FaceTime facilitează comunicarea cu membrii echipei la distanță.

2. Freeform

Freeform este o aplicație de whiteboard care permite utilizatorilor să colaboreze împreună în timp real. Whiteboard-ul este un spațiu „infinit” în care poți să desenezi, să imporți fișiere, să folosești Facetime și mesageria, toate sincronizate fluent.

3. Modul Focus îmbunătățit

Diferite modalități de a bloca notificările care pot deranja pe telefon pot fi configurate în funcție de obiectivul setat. Filtrele de focus permit aplicațiilor să afișeze conținut diferit în funcție de setarea activă. De exemplu, Safari poate afișa doar ferestrele deschise legate de munca utilizatorului dacă se află în modul de muncă, iar aplicația Mail poate afișa doar mesajele de e-mail care provin de la contactele de lucru.

4. Securitate îmbunătățită

iOS 16 include noi funcții de securitate care pot ajuta la menținerea datelor sensibile în siguranță. De exemplu, managerul îmbunătățit de parole facilitează crearea și gestionarea de parole puternice, în timp ce setările îmbunătățite de confidențialitate oferă utilizatorilor mai mult control asupra datelor lor.

Noile actualizări nu sunt disponibile pentru modelele mai vechi de iPhone, precum iPhone 7. Evident nici pentru iPhone S7, pentru că acest telefon nu există. Însă telefoanele iPhone XR și iPhone 8 (8iPhone, cu alte cuvinte) beneficiază de actualizările noii versiuni iOS 16.

iPhone S7

iPhone și ecosistemul Apple pentru afacerea ta

Interesat de telefoane iPhone sau de echipamente Apple pentru echipa ta? La noi, adică la iTrade Integrated Systems, poți să beneficiezi prin leasing operațional de cele mai performante modele de iPhone și Mac

Alegi device-urile și perioada de leasing și noi îți arătăm ce costuri lunare ai. De asemenea, te ajutăm cu suport tehnic specializat și asistență pentru orice problemă ai cu echipamentele Apple. Aruncă o privire pe serviciile noastre, care s-ar putea să ți se pară potrivite, dacă nu chiar avantajoase pentru folosi device-uri Apple în compania ta.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *