iTrade

leasing operați​onal ​

Leasing operațional – soluția ideală pentru achiziționarea dispozitivelor Apple pentru afacerea ta

Hardware și software. Laptopuri și telefoane de serviciu. Serviciile Apple lucrează împreună într-un ecosistem bine pus la punct, care le oferă angajaților din organizație puterea și flexibilitatea de a face orice trebuie să facă. Întotdeauna. Când vrei să achiziționezi dispozitivele Apple pentru afacerea ta, alegi leasingul operațional.

Știm că a achiziționa dispozitive Apple pentru un business poate fi o investiție importantă, indiferent că vorbim de un start-up sau de o multinațională. Cu atât mai mult, poate fi o soluție dificilă în cazul în care nu ai suficiente resurse financiare disponibile. De aceea, leasingul operațional poate fi o opțiune mai convenabilă și mai ușor de gestionat, și noi suntem aici să ți-o oferim!

Descoperă mai departe avantajele leasingului operațional pentru achiziționarea dispozitivelor Apple, dar și condițiile și procedurile pentru obținerea unui leasing operațional.

echipamente apple pe care ți le poți lua în leasing operational

Cea mai convenabilă soluție. Și echipament, și suport tehnic.

Atractiv pentru companiile care vor să își echipeze angajații cu cele mai noi modele de dispozitive Apple, leasingul operațional este soluția de a beneficia de toate acestea fără a plăti costul total al dispozitivelor și fără ca organizația să se ocupe de întreținerea echipamentelor. Ceea ce înseamnă că, în baza unui abonament lunar, compania poate închiria dispozitivele de la un reseller autorizat Apple

Și asta nu e tot!

Odată cu echipamentul închiriat, compania primește și suport tehnic specializat alături de actualizările constante ale softurilor sau administrarea și gestionarea dispozitivelor.

Leasingul operațional este un acord prin care un furnizor de leasing oferă un dispozitiv sau un echipament pentru a fi utilizat pe o perioadă determinată. În timpul perioadei de leasing furnizorul își păstrează dreptul de proprietate asupra dispozitivului, iar compania plătește furnizorului o sumă fixă lunară pentru utilizarea dispozitivului. După expirarea perioadei de leasing, compania poate alege să cumpere dispozitivul, să-l înlocuiască cu unul nou sau să-l returneze.

În orice companie e avantajos și de succes

Sunt multe companii care folosesc cu succes leasingul operațional pentru dispozitivele Apple. Dar să numim câteva:

1. IBM oferă angajaților săi acces la cele mai recente device-uri Apple prin intermediul programului său Mac@IBM, lansat în 2015. Cu un abonament lunar fix, angajații pot să își aleagă dispozitive și accesorii Apple pentru a-și îmbunătăți productivitatea.

„Am mai spus-o și o repet: de când a început să fie OK să trăim ca familia Jetsons acasă, dar ca Flintstones la muncă? – Fletcher Previn, IBM CIO (sursă).

2. SAP, lider de piață în software de aplicații pentru companii și organizații, a încheiat un parteneriat cu Apple pentru a le oferi angajaților săi șansa de a lucra de pe un Mac. Prin programul „Mac as Choice”, 30.000 de oameni se bucură să lucreze pe cele mai puternice laptopuri și desktopuri Mac.

„Programul Mac implementat de SAP permite fiecărui angajat să aleagă dispozitivul pe care dorește să-l folosească și astfel creăm cea mai informată, mulțumită și productivă forță de muncă. Efectele pozitive vorbesc de la sine.” – Thomas Saueressig, Member of the Executive Board, SAP SE SAP Product Engineering

3. Capital One, o companie americană de servicii financiare, este renumită pentru că a oferit ceasuri inteligente Apple angajaților săi din cafenele deținute de bancă. Cu scopul de a îmbunătăți serviciile și comunicarea, compania a închiriat ceasurile pentru a fi folosite de angajați în timpul serviciului.

suita de dispozitive apple disponibile in leasing operational

Vrei echipament Apple pentru echipa ta? Ai 5 avantaje prin leasing operațional!

Dacă întrebarea este „Cum pot să achiziționez echipament Apple pentru angajații mei?”, atunci răspunsul este „Prin leasing operațional!”. Iată care sunt beneficiile în ceea ce privește costurile, eficiența și productivitatea forței lor de muncă.

1. Costuri mai reduse

Leasingul operațional poate fi mai rentabil decât achiziționarea directă a dispozitivelor Apple, deoarece nu necesită o investiție inițială mare. În schimb, compania plătește o sumă fixă lunară mai mică pe durata perioadei de leasing.

2. Actualizări constante

Leasingul operațional oferă posibilitatea companiei de a lucra pe dispozitive Apple actualizate la intervale regulate. Ideal mai ales pentru afacerile care au nevoie cele mai noi tehnologii disponibile.

3. Termen de leasing flexibil

Se poate alege perioada de leasing care se potrivește cel mai bine companiei. Mai scurtă sau mai lungă? Răspunsul potrivit e: în funcție de necesitățile afacerii și de buget.

4. Beneficii fiscale

Leasingul operațional poate fi o opțiune avantajoasă din punct de vedere fiscal pentru afaceri, deoarece plățile lunare pentru leasing pot fi deduse din venitul brut al afacerii. Și astfel se reduce impozitul pe profit. Cine ar zice nu?

5. Gestionarea ușoară a echipamentului

E mai ușor să gestionezi echipamentele Apple închiriate, decât să le cumperi. De ce? Pentru că furnizorul de leasing se ocupă de întreținerea, repararea și înlocuirea dispozitivelor, astfel încât proprietari de afaceri nu trebuie să-și facă griji cu privire la aceste aspecte.

Cum obții un leasing operațional pentru dispozitivele Apple

Pentru a obține dispozitive Apple în leasing operațional trebuie să contactezi un reseller autorizat Apple care oferă acest serviciu – sau, de ce nu, direct pe noi

De la început ti se vor cere informații despre afacerea ta, inclusiv informații financiare și de credit. Aceste informații vor fi folosite pentru a evalua riscul de credit și pentru a determina dacă afacerea ta este eligibilă pentru leasingul operațional.

Afacerea ta a fost aprobată pentru leasingul operațional?

Urmează discuțiile despre opțiunile de leasing disponibile și stabilirea termenilor și condițiilor. Acestea pot include suma lunară pentru leasing, perioada de leasing, opțiunile de actualizare și politicile de întreținere.

Termenii și condițiile au fost stabiliți?

Tot ce mai trebuie să faci este să semnezi un contract de leasing operațional cu furnizorul. În conformitate cu contractul, va trebui să plătești suma lunară pentru leasing pe întreaga perioadă de leasing, iar furnizorul va avea dreptul de a prelua dispozitivele la sfârșitul perioadei de leasing, cu excepția cazului în care decizi să le cumperi.

modele de telefoane apple pentru angajatii tai

Fie că vorbim de costuri reduse și beneficii fiscale, flexibilitatea termenilor de leasing sau actualizări constante și gestionare ușoară a echipamentului, leasingul operațional poate fi o opțiune convenabilă și flexibilă pentru achiziționarea dispozitivelor Apple în companie. Noi suntem gata să-ți oferim soluțiile potrivite de finanțare a echipamentelor IT, ca tu să-i oferi echipei condițiile de productivitate la puterea Apple.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *