iTrade

macbook pro 13

MacBook Pro 13, upgrade to M2

Noile update-uri Apple livrează performanță și eficiență.

Odată cu ele și următoarea generație a cipurilor M2, și-au făcut intrarea în lumea MacBook-urilor. Upgrade-ul necesar explorării unui infinit de posibilități și rezolvări la viteze maxime. 

Mai pro ca niciodată, cipul din siliciu M2 vine cu o tehnologie superioară în același design compact cu care ne-am obișnuit. Utilizatorii Apple dintotdeauna au preferat designul MacBook Pro de 13 inchi, mai ales angajații full-time remote sau pentru care deplasările reprezintă un prilej de lucru. Acum, cu M2, taskurile solicitante pot fi rezolvate pe un laptop portabil care susține performanțe înalte și rapiditate pro.

Anumite lucruri trebuie să rămână exact așa cum sunt.

La fel de minunate și surprinzătoare ca în prima zi în care ai deschis primul MacBook Pro de 13 inchi. Ecranul Retina și design-ul consacrat au fost iconice încă de la momentul lansării și la fel de iconice au rămas în continuare. Claritatea imaginilor este în prim plan, acestea prinzâd contur prin realismul detaliilor și iluminarea puternică de fundal LED care aduce contrastul puternic la suprafață. Astfel, orele în șir de editare video-foto devin o plăcere.

Experiențele de vizionare în lumina naturală sunt neschimbate cu True Tone: balansul de alb se ajustează automat, potrivindu-se cu temperatura culorii și a luminii din cameră în timp real. În timp ce, P3 completează perfect armonia culorilor de pe ecranul MacBook. Culori mai bogate, mai vibrante și mai realiste ca oricând.

Ce este nou?

  • Camera FaceTime HD are acum un nou procesor cu o rată de refresh mai rapidă.
  • Meeting-urile online sunt îmbunătățite atât din punct de vedere al calității imaginilor, cât și al calității microfoanelor studio.
  • Viteza procesorului M2 este cu mult mai rapidă. Diferența dintre M1 și M2 se observă mai ales în taskurile repetitive. 
  • Fără ore în șir de randare, fără debugging-ul care durează mai mult decât te așteptai. 
  • Noul design al tastaturii ce aduce un plus de unicitate față de MacBook Pro M1. Magic Keyboard livrează confort, este silențioasă și receptivă și dispune de un touch bar cu toate comenzile necesare într-un loc mai accesibil.
  • M2 livrează performanțe înalte, în timp ce procesorul consumă cu 80% mai puțină energie.

Cel mai rapid MacBook de până acum.

Despre generația precedentă am discutat, despre ce e nou am prezentat. A venit timpul să vorbim despre adevărata putere MacBook Pro 13 inchi. Acea putere de care ați auzit cu toții că în 2022 depășește orice așteptări.

Testele benchmark deja au ieșit la iveală și confirmă întru totul că speculațiile cu privire la noua generație de cipuri Apple M2 sunt într-adevăr mai performante decât generația anterioară M1. Ținând cont că, față de M1, M2 are un CPU cu 8 nuclee și un GPU 10 nuclee, Apple susține că cipul M2 are un CPU de 18%, un GPU de 35% și Neural Engines de 40% mai rapide comparativ cu M1. Astfel, viteza MacBook Pro 13 inchi  ajunge acum și la o rată de refresh de 3,49 hz. 

Citește mai mult despre testele benchmark M2: https://9to5mac.com/2022/06/27/m2-speed/.

Ceea ce mai aduce M2 în plus performanței MacBook Pro 13 este o memorie cu mult mai mare: o bandă de memorie de 100 GB/ secundă, practic un plus de 50% față de procesorul M1. De asemenea, oferă 24 de GB memorie unificată pentru proiectele unde multitasking-ul ia amploare. Asigurând un flux fluid și ușor atunci când lucrezi cu fișiere masive.

M2 a fost construit în așa fel încât, tehnologia acestuia să fie îmbunătățită cu 5 nanometri. Mai mult, dispune de peste 20 de miliarde de tranzistori, cu 25% mai mult decât M1. Neural Engine cu 16 nuclee este capabil să execute până la 15,8 trilioane de operații pe secundă pentru accelerarea sarcinilor.

Bateria durează mai mult.

Una dintre cele mai mari caracteristici remarcabile cu care M2 s-a lansat pe MacBook Pro 13-inchi a fost și durata de viață a bateriei.

Cipurile M2 de siliciu Apple sunt incredibil de eficiente pentru bateria MacBook-ului Pro 13. Pe lângă rapiditatea cu care treci prin taskuri, mailuri și feedback-uri, activitatea ta va fi neîntreruptă timp de 20 de ore. 

M2 nu se compară cu celelalte cipuri Apple lansate, cu îmbunătățirile pro ale vitezei pe care le are noul procesor, totul este mult mai eficient și sigur.

La fel și în cazul securității datelor.

Dincolo de orice caracteristici, una pe care compania ta o vizează este securitatea datelor, a informațiilor și a fișierelor importante. Cu cipul M2 și macOS ai securtitate la nivel înalt și confidențialitate maximă. Cu protecții încorporate împotriva programelor malware și a virușilor, ai libertate de alegere cui și cum partajezi informațiile mai departe în companie.

Cei mai profesioniști din industrie aleg întotdeauna Pro pentru fiabilitate și stabilitate. Acum a venit timpul să pui accent și pe viteză! Upgrade to M2: https://www.itrade-systems.ro/.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *