iTrade

apple

Ecosistemul Apple: Management rapid și eficient în departamentul de HR

Angajații din departamentul Resurse Umane își doresc un mediu de lucru eficient. Nu vorbim acum despre productivitate, mai mult despre eficiență. Eficiența de a avea la un click distanță taskuri rezolvate, listele tuturor candidaților, posibilitatea de planificare a interviurilor într-un soft și multe altele necesare oricărui angajat al departamentului. Spune-le angajaților tăi că nu este nevoie să o ia de la capăt atunci când nu se mai pot organiza, ecosistemul Apple le va ușura workflow-ul și va pune la punct organizarea zilnică.

Apple înfruntă provocările și le îndeplinește cu succes

În rândul angajaților există sute de provocări zilnice, cea mai mare dintre ele este aceea de a ține pasul cu competiția. Dar cum ținem piept acestei provocări, când sunt multe alte companii mai mari sau mai mici care au în comun același scop, acela de a ajunge la cei mai profesioniști oameni. Alegerea candidatului perfect nu este ușoară, cu siguranță nici organizarea și gestionarea fiecărui departament. De aceea, investirea într-un ecosistem Apple complet care să ajute la fluxul taskurilor și la menținerea eficientă a organizării va fi mai mult decât suficientă pentru a-ți atinge obiectivele.

Această investiție poate construi o relație de încredere pe termen lung și poate spori productivitatea și starea de bine zilnică. Fără overwork. Fără taskuri nerezolvate. Fără frustrări interioare. În alte cuvinte, un loc ideal de muncă.

O nouă superputere descoperită 

Un pas înainte spre un mediu de lucru ideal, doi pași înainte spre proiecte finalizate cu succes. 

Ecosistemul Apple asigură: eficiență, performanță și digitalizare completă. Datorită featurilor pe care le are fiecare dispozitiv, totul va părea atât de simplu și fluid, încât îți vei dori ca toate proiectele să aibă același ritm. Noi știm o cale către succes, la fel și device-urile iMac, MacBook și iPhone. Răspunsul este: crearea unui ecosistem din acestea. Cum începi? Prin descoperirea super-puterilor Apple.

Un ecosistem Apple nu este doar un produs unic. Este un stil de viață exclusiv care devine disponibil din momentul în care intri în domeniul produselor pe care le oferă. 

Indiferent dacă folosiți iPhone, iPad, MacBook sau Apple Watch, veți avea control universal și nelimitat la aplicațiile din App Store. Featurile Apple reprezintă super puterea care conectează fiecare device împreună. 

iCloud este prima superputere pe care o descoperi atunci când începi călătoria în completarea ecosistemului. Este una dintre cele mai importante caracteristici și practic nucleul tuturor device-urilor. Poze, notițe și cele mai importante fișiere sunt securizate, actualizate și disponibile de oriunde te-ai afla. Totul funcționează automat, ca tu să-ți continui activitatea chiar și în momentele în care nu ești în apropierea laptopului. 

AirDrop sincronizează, primește și transferă mai departe: mail-uri, mesaje, documente și fotografii. Toate fișierele pe care le deții, cum ar fi informațiile cu privire la candidați, contracte încheiate și documente administrative vor fi distribuite pe fiecare dispozitiv în parte fără să fie nevoie să te conectezi la Wi-Fi. 

Funcțiile de Apple Watch garantează o deblocare automată a MacBook-ului tău, ceea ce înseamnă că vă puteți conecta cu ușurință la toate datele de pe laptop. Perfect pentru diminețile întârziate.

#WorkFromHome

Lucrăm împreună, dar de la distanță. În 2022, tot mai multe companii au integrat modul de lucru hibrid și full-time remote. Pentru că susținem orice stil de lucru productiv, ne dorim să oferim tuturor angajaților puterea și flexibilitatea de care au nevoie pentru a fi eficienți indiferent de spațiul de lucru. 

De aceea, cu siguranță cei care preferă #workfromhome, vor alege Macbook. Laptopul care definește eficiența și rapiditatea, indiferent dacă lucrezi de la o cafenea sau de la biroul de acasă.  

Durata de viață a bateriei se concretizează în două zile de muncă, plus încă 2 ore. 

Iar, securitatea datelor, cât întreaga durată de viață a dispozitivelor. 

Mai precis, foarte riguros protejate. Odată ce dispozitivele sunt configurate, echipa de IT poate gestiona și proteja datele corporative, datorită caracteristicilor de securitate încorporate și controalelor suplimentare puse la dispoziție prin Mobile Device Management. Solicitarea unei parole prin MDM pe dispozitivele iOS și iPadOS va activa automat protecția datelor, asigurând criptarea fișierelor pentru orice dispozitiv. Mai mult, dacă angajații tăi lucrează de acasă, MDM poate fi folosit pentru a configura Wi-Fi-ul și VPN-ul pentru a implementa securitate maximă pe device-urile Apple deținute de angajator. 

iPhone-ul completează perfect atât ecosistemul, cât și munca în echipă de la distanță. Prezentările în echipă vor fi realizate pe Keynote presentations, în timp ce angajații pot avea meeting-uri pe FaceTime, preluarea taskurilor pe iMesages și îndeplinirea sarcinilor pe Mail.

#WorkFromOffice

Așa cum am menționat mai devreme, orice mod de lucru productiv este susținut de puterea Apple. Chiar și într-un întreg office, iMac este cel care dictează finalizarea proiectelor și interviurilor reușite. Rezoluția impecabilă îți va oferi o experiență plăcută de lucru, iar viteza de procesare mare garantează că nici un deadline nu va fi ratat.

Un spațiu de lucru pozitiv = angajați productivi. Asigurarea unui mediu complet de lucru, unde angajații dețin dispozitivele necesare desfășurării activității fără întreruperi este esențială în departamentul de HR. Din acest punct de vedere, motivarea angajaților devine cea mai importantă provocare. Esențial este și accesul flexibil al informațiilor din zona administrativă. Ușurarea în cei mai simpli pași al proceselor de lucru cum ar fi: cererile de concediu, semnarea actelor adiționale, eliberarea adeverințelor și așa mai departe, va oferi o experiență plăcută, iar șansele motivării și a productivității vor crește semnificativ. 

Mai mult, un specialist de HR devine mai productiv din momentul în care folosește aplicații și are la dispoziție instrumentele necesare unui flux coerent al gestionării echipei. Îndeplinirea sarcinilor precum: construirea organigramei din perspectiva administrativă sau operațională, vizualizarea organigramei companiei, întocmirea rapoartelor directe, a rapoartelor matrice, instruirea noilor angajați, programarea interviurilor, a planurilor și taskurile lunare pot fi realizate cu ușurință în SuccesFactors. Una dintre cele mai performante aplicații destinate să rezolve problemele de gestionare ale departamentului de Resurse Umane. Având ca obiectiv, reducerea sarcinilor administrative și creșterea transparenței în comunicarea internă.

Doar de câteva piese de puzzle ai nevoie ca să ajungi la nivelul maxim de management rapid și eficient. Device-urile Apple sunt aici să-ți ofere un ecosistem complet, unde pe primul loc este pus interesul unui mediu de lucru ideal.

Conectează-te acum: https://www.itrade-systems.ro/.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *