iTrade

programatori apple

Cum să construiești un mediu ideal pentru programatori doar cu ajutorul ecosistemului Apple?

Cu toții ne dorim un mediu ideal de lucru. Fie că acesta e instaurat într-o corporație sau într-un birou de acasă pe modul #workfromhome. Cu toții ne dorim dispozitive care să ne ajute și să ne ghideze spre finalizarea obiectivelor și a task-urilor zilnice. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul ecosistemului Apple.

În acest articol ne-am îndreptat atenția către programatori. Află mai departe cum poate cultura ta organizațională să construiască un mediu ideal pentru aceștia și cum poate un stil de lucru productiv să ia naștere în compania ta.

Challenge-uri la fiecare cod scris.

Fiecare dezvoltator de software, site sau aplicație se confruntă cu multe provocări, mai ales atunci când obiectivul lor este să devină un programator eficient. Fiecare proces de dezvoltare profesională este unic. Indiferent de experiență sau nivel de calificare, provocările comune există în viață cotidiană a fiecăruia. 

Un exemplu din provocările întâlnite de zi de zi din viața unui Software Developer este acest ciclu continuu legat de deadline-uri. Ciclul care poate include și materiale livrate în termen cât mai scurt. Ținând cont de acest aspect, programatorii trebuie să fie perspicaci în ceea ce privește modul lor de lucru. Astfel, în ultima vreme, remarcată a fost și cererea crescută în rândul device-urilor de menținere a unui workflow neîntrerupt. 

Cum poate ajuta Apple programatorii constrânși de deadline-urile și task-urile neprevăzute? Aici intervine rolul ecosistemului Apple.

Viteza nemărginită a proiectelor livrate. 

Apple dispune de funcțiile necesare care pot asigura un mediu de lucru ideal și rapid. Transmiterea documentelor și a informațiilor legate de deadline nu mai sunt o problemă. Versatilitatea și viteza nemărginită de utilizare a tuturor device-urilor sunt cele mai cunoscute puncte forte ale ecosistemului. Propunem să descoperim ce feature-uri susțin aceste puncte forte.

Începem cu stocarea informației pe iMac sau MacBook și accesarea acesteia de pe alte dispozitive Apple prin iCloud. Din momentul conectării la ID, angajații dumneavoastră vor avea acces la continuitatea de lucru de pe toate dispozitivele. 

Prin AirDrop se trimit documente, fotografii, videoclipuri, site-uri web, locații pe hartă și multe altele către iPhone-ul, iPad-ul, iPod touch sau Mac-ul din apropiere. 

Posibilitatea controlului universal. O funcție foarte utilă reprezintă și utilizarea tastaturii, a mouse-ului sau trackpad-ului Mac-ului pe încă alte două dispozitive, cum ar fi Mac sau iPad. Cum îi poate ajuta acest feature pe angajații tăi? Oferă libertate în mișcare și un workflow fără distrageri sau blocaje. La fel ca în cazul clipboard-ului universal. Conținutul copiat, cum ar fi text, imagini, fotografii și videoclipuri pot fi inserate la rândul lor pe orice alt dispozitiv Apple în timp real.

iCloud este pilonul care ține în picioare ecosistemul. Majoritatea aplicațiilor sunt conectate la iCloud, toate datele fiind în sincron. Ați primit un mail pe unul dintre dispozitive? Va ajunge instantaneu pe toate celelalte. Ești la distanță de iPhone-ul tău? Nicio problemă, apelurile pot fi preluate chiar și de pe laptop. Așadar, niciun deadline sau task nu va fi ratat sau întârziat. 

Economisește timp cu M1.

Cei care au folosit Macbook-urile dotate cu puterea M1 spun că productivitatea angajaților a crescut cu 5% în 3 ani. Este sesizabilă această schimbare majoră în modul de lucru, la fel și creșterea satisfacției în rândul angajaților. 

O durată de viață a bateriei extinse, un număr de întreruperi pe zi mai scăzut.

Programatorii nu mai pierd timpul cu lucruri mărunte sau cu erori semnificative care încetinesc timpul de compilare, experiența este clar îmbunătățită în general, nu doar pe unele particularități ale modului de lucru.

M1 are un procesor cu 8 nuclee: patru de înaltă performanță și patru de înaltă eficiență. Acestea sunt compuse din siliciu și sunt numite ca fiind cele mai rapide nuclee CPU din lume, astfel, programatorii vor avea parte de o experiență unică de programare, rezoluția fiind una înaltă și viteză desăvârșită. Aplicațiile vor putea fi dezvoltate de aproape 3 ori mai rapid decât înainte.

Mai mult spațiu de lucru în procesul de dezvoltare.

Majoritatea programatorilor folosesc două ecrane pentru ca debugging-ul și, în general, procesul de lucru să fie cât mai fluid cu putință. În momentul codificării, majoritatea apelează la multitasking, în acest fel aplicația rulează pe un ecran, în timp ce pe celălalt, procesul de debugging continuă.

Software Developers apelează de foarte multe ori la numeroase surse de informații, rulează diverse programe în fundal și lucrează cu mai multe ferestre diferite simultan. Monitoarele multiple fac acest proces cu totul mai eficient. Pentru un mod de lucru cu totul simplificat, amplificăm rețeta productivității și vă recomandăm instalarea unui Mac Studio. Acesta poate fi conectat foarte simplu la MacBook-ul sau iMac-ul angajatului. 

Cu 14,7 milioane pixeli, 1 miliard de culori, 600 de niți de luminozitate și gama P3 cromatică extinsă, pe lângă confortul vizual, compilarea codurilor va fi cu siguranță determinată de un proces fluid fără întreruperi și cu o rezoluție la alt nivel.

Productivitatea începe cu câteva piese și este atinsă atunci când puzzle-ul este complet.

Pentru Software Developers, cât și pentru toți angajații tăi ne dorim să livrăm un puzzle complet de productivitate, așa numit Ecosistemul Apple, unde toate obiectivele lor sunt atinse până la capăt: stabilitate, flexibilitate și securitate.

Conectează-te la un mediu ideal de lucru: https://www.itrade-systems.ro/.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *