iTrade

cresterea productivitatii la birou

Ecosistemul Apple, puzzle-ul care determină creșterea productivității la birou

Liste to-do, plannere, taskuri organizate manual, dar ce anume este cu adevărat important când vine vorba de eficientizarea timpului la locul de muncă?

Ne îndreptăm atenția spre dispozitive și tool-uri virtuale Apple. Un ecosistem creat cu scopul de a-ți simplifica viața, ținând cont de toate aspectele acesteia: muncă, timp liber, educație și așa mai departe.
În acest articol, îți vom prezenta beneficiile ecosistemului Apple, un viitor mai eficient în cadrul companiei tale și cum anume poate îmbunătăți radical productivitatea activității la birou.

iPhone, iPad și Mac lucrează mai bine împreună.

La fel ca un puzzle, fiecare dispozitiv reprezintă o piesă, una perfectă în completarea celeilalte. Dacă unul singur îți poate face experiența mai plăcută la job, toate dispozitivele îți vor aduce o experiență completă de eficientizare în orice business.

Toate deviceurile Apple care contribuie la creșterea productivității.

Imaginează-ți că tot ce ai pe iPad poți avea pe un Apple Watch, tot ce ai pe un iPhone poți avea pe un Mac Studio. Foarte simplu și la îndemână, nu? Într-o manieră rapidă și eficientă, mesajele, notițele, fotografiile și videoclipurile importate sunt sincronizate de pe telefon pe orice alt device Apple. Din primul moment al accesării unuia dintre ele, totul va funcționa de la sine

Chiar și în cazul #WorkFromHome

Cum anume poți sincroniza dispozitivele între ele?

Prin tehnologia iCloud. Unde cele mai importante informații pe care le deții: poze, fișiere, documente, parole, backups sunt depozitate în siguranță în cloud storage, actualizate și disponibile pe toate platformele. Când folosești iCloud fișierele se transferă automat și fără efort între Mac, iPhone sau iPad. Totul este actualizat în timp real și concomitent. Pentru a afla mai multe informații despre iCloud îți recomandăm să citești mai departe aici.☁️

Echipa completă

Mai multe aplicații, mai multe căi prin care îți eficientizezi timpul de lucru. 

Pe App Store vei regăsi peste 235.000 de aplicații destinate businessurilor mici și mari, sarcinilor zilnice, experiențelor mai bune, clienților și operațiunilor eficiente.

Începem de la suita Microsoft, aplicații precum KeyNotes sau Numbers și descoperim că există posibilități infinite până la crearea aplicațiilor personalizate. 

Le vom lua ca exemplu pe cele cu care este oportun să intri în lumea tehnologiei Apple:

  • Cisco Webex, perfectă pentru întâlnirile de la ora 12:00.
  • SuccessFactors, soluția de gestionare a varietății de funcții HR. Poți urmări performanțele angajaților și gestionarea recrutărilor pentru organizații de toate dimensiunile din peste 60 de industrii.
  • SalesForce cu ajutorul căreia îți actualizezi CRM-ul (Customer Relationship Management) și ești la curent cu taskurile zilnice. 
  • Orice aplicație merge mână în mână cu Apple features precum: Augmented Reality, Siri Shortcuts, Core NFC și Split Screen.

Dacă poți visa acea idee, cu siguranță o poți pune și în aplicare.

Pentru Creative Minds și Software Developers

Știai că îți poți extinde pânza de lucru pe mai mult de un singur ecran Apple? Folosind iPad Pro ca monitor secundar pentru Mac, ideile tale prind viață dintr-un capăt în altul. Versatilitatea acestuia permite să treacă de toate barierele fără să se rezume la un singur display. Cu suportul aplicațiilor regăsite în App Store: Procreate, Lightroom, Final Cut Pro proiectul tău nu va sări peste nicio etapă de dezvoltare: de la schiță la premieră. 

Profită de performanța Apple și serviciile de integrare a ecosistemului Apple de la iTrde pentru creșterea productivității în compania ta.

Cu M1 totul este posibil.

Conceput pentru a profita din plin de performanță și tehnologie personalizată, M1 este cel mai puternic cip pe care Apple l-a creat până în prezent. Procesor, GPU, memorie unificată, SSD, procesor de imagine și Secure Enclave toate se regăsesc acum pe un singur cip încorporat în device-urile Apple: MacBook Air, MacBook Pro, iMac și iPad Pro.

MacBook Pro, preferatul programatorilor.

Software Developers, cei care par greu de mulțumit, dar în realitate au nevoie doar de 3 întrebuințări esențiale: stabilitate, flexibilitate și securitate. macOS le asigură pe toate. Cu un procesor uimitor de rapid și o eficiență energetică incredibilă, randarea fonturilor, textelor este imaculată. Ele pot fi redimensionate și mutate foarte ușor fără întrerupere, utilizând funcția drag&drop. 

Laptopurile Mac au o versatilitate aparte, tehnologia high-tech este capabilă de multitasking la nivel înalt, iar un avantaj important pentru programatori îl reprezintă compatibilitatea de cross-platform.

Tehnologie aparte capabilă de multitasking pentru creșterea productivității muncii.

Create să reziste

Produsele Apple sunt create pentru a rezista cât mai mult posibil. Realizate din materiale durabile, reciclabile, acestea sunt cu siguranță o investiție bună pe termen lung.

Mai mult, bateria dispozitivelor Apple încorporează tehnologia litiu-ion asigurând o încărcare mai rapidă, autonomie de lungă durată și densitate de putere mai mare într-o baterie mai ușoară.

Live Action

Demonstrăm că prin ecosistemul Apple orice business poate ajunge pe culmile productivității. În articol am prezentat beneficiile, e timpul să le vezi în acțiune. 

Urmărește videoclipul:

Cu asistența completă din partea iTrade Integrated Systems și cu ajutorul pieselor din puzzle-ul ecosistemului Apple veți integra rapid și eficient un stil de viață productiv în compania dumneavoastră.

Ne dorim să asigurăm un mediu plăcut, digitalizat, unde productivitatea și timpul eficientizat sunt esențiale.

Conectează-te la viitor.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *