iTrade

mobile device management

Cum Poate Mobile Device Management să îmbunătățească productivitatea angajaților într-un mediu de lucru hibrid

În ultimul an, am asistat la o revoluție în modul în care companiile își organizează forța de muncă. Pandemia a schimbat iremediabil mediul de lucru și am fost martorii unei creșteri rapide a muncii hibride, care combină munca de la birou cu cea de acasă. 

O abordare care continuă să câștige teren, ceea ce face ca managementul dispozitivelor mobile ale angajaților și protejarea lor împotriva amenințărilor cibernetice să devină o problemă crucială pentru companii. Iar soluțiile de Mobile Device Management sunt aici pentru a te ajuta să gestionezi această situație.

Mobile Device Management și munca hibridă.

O pereche perfectă.

Într-o lume în care munca hibridă și la distanță devine din ce în ce mai frecventă, companiile trebuie să găsească modalități de a asigura securitatea datelor și a dispozitivelor mobile utilizate de angajați. Și cum fac asta? Cu ajutorul soluțiilor de Mobile Device Management (MDM), care pot fi cheia către un mediu de lucru mai eficient și mai sigur.

Și dacă ținem cont că vorbim de tehnologie de ultimă generație, putem zice că soluțiile de Mobile Device Management sunt esențiale pentru companiile din toate domeniile de activitate. În plus, soluțiile MDM pot fi adaptate în funcție de necesitățile și preferințele companiei, astfel încât să asigure un mediu de lucru mai flexibil și mai productiv.

Cu ajutorul tehnologiei Mobile Device Management, angajații pot lucra cu ușurință de la distanță, iar managerii le pot monitoriza activitatea în timp real. Acest lucru poate duce la o creștere a productivității angajaților care lucrează hibrid și la o reducere a timpului de rezolvare a problemelor tehnice, astfel încât nimeni să nu piardă minute întregi de timp prețios. 

Și cine nu-și dorește un mediu de lucru mai sigur și mai eficient

mobile device management

Datele sunt sigure chiar și în lucrul de acasă

La iTrade Integrated Systems, ne preocupă securitatea datelor indiferent de locul în care lucrează angajații din compania ta. Și, da, Mobile Device Management este soluția pe care o recomandăm pentru mediul de lucru hibrid, indiferent de domeniu.

UiPath și Endava sunt doar două exemple de companii care au adoptat cu succes modelul de lucru hibrid și care utilizează soluții de Mobile Device Management, precum Microsoft Intune și VMware Workspace ONE sau BlackBerry UEM, pentru a proteja datele și dispozitivele utilizate de angajați.

Dar nu este nevoie să lucrezi într-o companie de tehnologie sau dezvoltare de software pentru a beneficia de Mobile Device Management. În domeniul financiar, de exemplu, securitatea datelor este deosebit de importantă. Prin implementarea Mobile Device Management, companiile pot monitoriza și limita accesul angajaților la informații sensibile, astfel încât să se asigure că sunt protejate și utilizate doar în scopul pentru care au fost colectate.

Deci, indiferent de domeniul de activitate, Mobile Device Management este soluția pe care o recomandăm pentru a proteja datele și dispozitivele utilizate de angajați, chiar și în lucrul de acasă.

mobile device management

Probleme tehnice sau de comunicare gestionate de
la distanță cu Mobile Device Management

În general, Mobile Device Management poate fi sinonim cu securitatea datelor, însă e mult mai mult de atât. Din ghidul nostru de data trecută afli toate avantajele. Mai departe îți prezentăm patru funcții MDM care pot transforma modul în care gestionăm problemele tehnice sau de comunicare în mediul de lucru hibrid.

1. Controlul aplicațiilor instalate pe dispozitivele mobile

Prin blocarea sau permisiunea de acces la anumite aplicații, MDM te ajută să crești productivitatea echipei tale și să păstrezi datele tale în siguranță.

2. Monitorizarea activității dispozitivelor mobile ale angajaților

Poți urmări utilizarea dispozitivelor și să identifici problemele de productivitate în timp real pentru a veni cu soluții eficiente.

3. Gestionarea datelor de pe dispozitivele mobile ale angajaților

În cazul pierderii sau furtului dispozitivului, MDM poate bloca sau șterge datele sensibile pentru a le proteja.

4. Instalarea actualizărilor de sistem și de securitate pe dispozitivele mobile ale angajaților

MDM face acest lucru în mod automat, fără a fi nevoie de intervenția angajaților, astfel încât să poți fi sigur că dispozitivele companiei sunt întotdeauna la zi.

Pe scurt: cu Mobile Device Management, gestionarea problemelor tehnice sau de comunicare devine o sarcină ușoară chiar și în mediul de lucru hibrid.

mobile device management

Eficiență în mediul de lucru hibrid cu servicii personalizate și asistență completă

La iTrade Integrated Systems, credem că mediul de lucru hibrid poate aduce numeroase beneficii companiilor și angajaților lor. Prin îmbunătățirea productivității, reducerea costurilor și eficientizarea resurselor, companiile pot crește eficiența și productivitatea în mediul de lucru hibrid.

Înțelegem că există provocări asociate cu adoptarea acestui mediu, cum ar fi problemele de comunicare sau problemele tehnice. Dar cu soluțiile noastre de Mobile Device Management pentru dispozitivele Apple, companiile își pot îmbunătăți securitatea datelor și pot optimiza munca angajaților, astfel încât să își maximizeze potențialul.

La fel cum cele mai bune rezultate vin din flexibilitate și efort comun, și cele mai bune rezultate din utilizarea Mobile Device Management se obțin când managerii din companii lucrează îndeaproape cu angajații, pentru a identifica cele mai bune soluții și instrumente.

Contează în ce măsură compania este dispusă să ofere suport tehnic angajaților, pentru a se asigura că aceștia sunt capabili să utilizeze în siguranță și eficient dispozitivele mobile – și când vorbim de sistemul de lucru hibrid. 

De asemenea, contează dacă oferă opțiuni personalizate angajaților, astfel încât aceștia să se simtă confortabil în munca lor, indiferent de mediu. De exemplu, companiile pot oferi posibilitatea de a lucra la distanță câteva zile pe săptămână sau să ofere un set de instrumente și programe software pentru a ajuta angajații să lucreze mai eficient de acasă.

Noi suntem aici să ajutăm companiile să atingă succesul în mediul de lucru hibrid, oferind servicii personalizate și asistență completă, pentru a oferi o experiență digitală unică cu ajutorul ecosistemului Apple. Contactează-ne.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *