iTrade

iphone 14

iPhone 14, inovația detaliilor PRO

Pe 7 septembrie 2022 s-a desfășurat evenimentul de lansare Apple Event, unde noutățile Apple așteptate de milioane de oameni din jurul lumii au fost în sfârșit prezentate în fața publicului. Avem o veste bună pentru cei ce au ratat evenimentul live, aici regăsiți integral transmisia noutăților cu privire la dispozitive recent lansate. 

Ce e nou?

În familia dispozitivelor inovative și ușor de utilizat s-au alăturat vedetele Apple: iPhone 14, iPhone 14 Plus și iPhone14 Pro și cele mai îndrăgite gadget-uri AirPods Pro și Apple Watch Series 8, cât și Apple Watch Ultra.

Astăzi, sub lumina reflectoarelor păstrăm iPhone 14 Pro și în detaliu aflăm fiecare noutate lansată de Apple. Pregătiți? La fel și noi, să începem!

Fă cunoștință cu noul display

iphone 14
iphone 14

Cu Super Retina XDR, 15.54 cm diagonală și OLED display, anul acesta iPhone schimbă jocul și adoptă cu totul o nouă abordare la nivel de display, precum feature-urile implementate: Always-ON display și Dynamic Island.

Despre Always-ON Display știm că este o caracteristică ce permite ecranului să rămână ON, surpriză nu? Diferența dintre Apple și alte telefoane este faptul că, lockscreen-ul este întotdeauna vizibil, pentru ca atunci când vrei să fii la curent cu notificările, rămâne să arunci doar o privire către ecran. În momentul în care iPhone-ul este întors cu fața în jos, pus în ghiozdan sau buzunar, automat ecranul se va întuneca până în punctul în care va începe să economisească baterie. 

De ce acest feature este game-changing? Mulți dintre noi, obișnuim să ne verificăm telefonul de cel puțin 5 ori într-o oră, astfel, probabilitatea ca eficiența modului de lucru să scadă este foarte ridicată. Cu noul feature, pentru a-ți verifica telefonul este nevoie doar de o privire, o secundă în care privești noile updates din ultima oră, apoi reiei ciclul de lucru de unde ai rămas. Fără distrageri, fără pierderi de timp, fără să-ți afecteze ritmul productivității. 

Dinamic all-day & night

Pe Dynamic Island distracția și funcționalitatea fac o echipă perfectă. Afișarea notificărilor, alertelor, activităților cât și a meeting-urilor programate sunt consolidate într-un singur loc interactiv. Noul feature este integrat în iOS 16 și poate funcționa cu o mare varietate de aplicații. Cu ușurință și fără să te abați de la ceea ce făceai, îți vei putea gestiona notificările importante în timp ce tastezi mesaje sau rezolvi alte task-uri.

iphone 14
iphone 14

Îți va atrage atenția exact atunci când ai nevoie și va dispărea după ce informația necesară a ajuns la tine. Dynamic Island a fost conceput prin inovația de a aduce hardware-ul, software-ul și cipul pe silicon împreună. Combinând următoarele într-o singură caracteristică: 

  • Un sistem de cameră cu 31% mai mic TrueDepth, conceput pentru a elibera din spațiul de afișare și pentru a atinge capacități maxime. 
  • Proiectarea unui senzor de proximitate care detectează lumina din spatele display-ului și  economisește spațiul în plus. 
  • Algoritmi ai display-ului avansați. Dynamic Island este responsive ori de câte ori atingeți sau glisați ecranul, la fel și cât timp țineți apăsat pe ecran. 
  • Bateria rezistă toată ziua, indiferent de toate capacitățile noi implementate, până la 23 de ore activ. 

Cipul din spatele cortinei: Noul cip suprem bionic A16.

iphone 14
iphone 14

Dacă vă întrebați de la ce vine 16, răspunsul este: se regăsesc aproape 16 miliarde de tranzistori folosiți în scopul atingerii vitezei și eficienței de vârf. Include un CPU cu 6 nuclee mai rapid, astfel modul de lucru nu va fi niciodată mult prea solicitant pentru tine sau angajații tăi, putând fi gestionat fără probleme și rapid orice task pe ultima sută de metri.

Dacă până acum ai fost surprins, mai rămâi puțin până îți spunem și de Motorul Neural care funcționează aproape cu 17 trilioane de operații pe secundă și care permite o analiză pixel cu pixel pentru optimizarea fotografiilor. De asemenea, performanța este de departe mai eficientă din punct de vedere energetic și permite lui A16 Bionic să ruleze la o viteză imaculată pentru un timp mai îndelungat.

Mai PRO în 4K

Odată cu lansarea iPhone 14 Pro, se anunță reuniunea fotografilor Pro. Fotografii și toți cei din lumea cinematografiei au fost captivați de ceea ce pot face 48 de megapixeli. Camera de ultimă generație principală are 48 megapixeli și a fost concepută în așa fel încât, să ofere de 4 ori rezoluția în ProRAW pentru detalii fine și culori care atrag. Totul, petrecându-se printr-un obiectiv cu șapte elemente de 24 mm și o apertură de f/1,78.

La un nivel superior, există de asemenea și un stabilizator de imagine optic cu 100% Focus Pixels. Ceea ce înseamnă: fotografii reușite în condiții slabe de lumină și o rezoluție mai mare. Iar, cireașa de pe tort este stabilizarea incredibilă a imaginii: cadre action impecabile, imposibile de realizat cu o cameră de film normală, nicio urmă de neprofesionalism. 

Noul iPhone 14 PRO surprinde în toate formele: foto, video, prin performanțe crescute și siguranță maximă. Noi ți-am arătat ce ne-a impresionat pe noi. Descoperă-l cu totul, citește integral detaliile despre noul iPhone 14 PRO aici.

Urmează să-ți spunem cât de curând cum poate fi integrat într-un ecosistem stabil în compania ta. Stai pe aproape.

Până atunci contactează-ne: https://www.itrade-systems.ro/

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *