iTrade

ipad mini

Din sala de ședințe pe marginea piscinei. iPad Mini prin leasing operațional.

Este vară și este frumos afară. Ce poate fi mai plăcut decât să poți lucra de pe marginea piscinei, de pe o terasă însorită sau dintr-un vârf de munte? Răspundem noi: să poți lucra de oriunde folosind magia iPad.

Ca să nu crezi că prin leasing operațional la iTrade Integrated Systems găsești doar laptop-uri, workstation-uri și telefoane, în acest articol te punem la curent și cu iPad Mini. Pe cât de puternic, pe atât de portabil, când echipa ta e hai-hui.

Dacă angajații tăi aleg să-și facă treaba din sala de ședințe, în spațiul de co-working de la etaj, pe terasa de la țigară sau în cafeneaua de vizavi, au nevoie să fie eficienți fără a compromite performanța de la birou. Înarmați cu iPad Mini, pot să lucreze din mers.

ipad-mini-la-îndemână-de-peste-10-ani

iPad Mini la îndemână de peste 10 ani

Primul model iPad Mini a fost anunțat în 2012. Cel mai recent model iPad Mini a fost lansat în 2021 și a ajuns la a șasea generație.

Dacă recenziile pentru primul model iPad Mini au criticat lipsa spațiului extensibil de stocare și a ecranului Retina, iPad Mini de ultimă generație are cel puțin cinci elemente care îl fac atrăgător:

  • ecran de la o margine la alta, margini înguste și colțuri elegant rotunjite
  • tehnologia True Tone care face ca tonul ecranului să se schimbe în funcție de condițiile din jur, pentru a menține tot timpul o imagine confortabilă pentru ochii privitorului
  • cip Bionic A15 performant pentru putere fără termeni de comparație
  • 5G ultrarapid pentru conectarea la rețele wireless atunci când utilizatorul este în deplasare
  • Apple Pencil (generația a doua) care se atașează magnetic de latura iPad-ului mini

Și încă nu ți-am zis de bateria care durează toată ziua!

durată-îndelungată-a-bateriei-pentru-ipad-mini

Putere peste măsură și productivitate 100% cu iPad Mini

Compact, puternic și cu multe aplicații disponibile, iPad Mini se prezintă ca un device cu mega putere și mini dimensiuni.

La prima vedere, acest iPad se remarcă prin dimensiunile sale compacte și portabilitatea ridicată datorită ecranului mai mic, care măsoară în jur de 20 cm. În comparație cu alte tablete Apple mai mari, cum ar fi iPad Pro, iPad Mini oferă o experiență mai ușoară și mai ușor de manevrat. 

La a doua vedere, orice iPad Mini poate contribui la creșterea productivității. Într-o sesiune spontană de brainstorming. La marginea pădurii.

Calitatea ecranului Retina oferă o claritate superioară a imaginii și a detaliilor, în timp ce sunt folosite simultan mai multe aplicații. Acum sigur o să vezi feedback cu precizia unui pixel pentru toate vizualurile din noua campanie de marketing.

Procesorul puternic este capabil să gestioneze cu ușurință sarcinile complexe, editarea de documente și multitasking-ul. Faci ușor download și upload în timp ce lucrezi liniștit la rapoartele lunare de vânzări sau treci rapid prin e-mailuri.

iPad Mini suportă stiloul inteligent Apple Pencil, combinația dintre cele două fiind perfectă pentru a lua notițe, un desen inspirat sau ilustrații precise. Cu alte cuvinte, iPad Mini se transformă într-un bloc de desen genial și în cel mai bun dispozitiv de luat notițe din lume. Oricine poate să scrie, să deseneze și să adnoteze cu ușurință.

putere-peste-măsură-și-productivitate-100%-cu-ipad-mini

Bateria din iPad Mini promite să stea încărcată chiar și 10 ore de folosire uzuală. În plus, atunci când nu este folosită, bateria se conservă foarte bine, pierzând foarte puține procente între sesiunile de lucru.

Dar tableta iPad Mini este perfectă pentru experiența multimedia și poate fi ținută cu ușurință în mână pentru mai mult timp sau poate fi sprijinită pe orice suport improvizat.

Pe scurt, cu iPad Mini echipa ta e mereu pregătită pentru orice activitate sau proiect. Lucrează, creează și se poate juca fără oprire. Am zis că se poate juca? Desigur. Pe lângă puterea de a face orice, iPad Mini oferă și posibilități ultra distractive. Pe acestea vă invităm să le descoperiți după ziua de lucru!

Atât de multe, atât de simplu! Cine nu-și dorește o echipă care rezolvă rapid ce are de făcut? 

Dacă ai răspuns cu DA, atunci ai nevoie de o tabletă mică, super portabiă, dar și super puternică. iPad Mini este o alegere foarte potrivită.

Și ți-am zis că poți să folosești iPad Mini în compania ta, fără mari investiții?

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *