iTrade

macbook air m2

MacBook Air M2: Ușor ca o pană, performant ca un M2

De când MacBook Air și-a făcut apariția în ecosistem cu cipul M1, acesta a devenit foarte rapid unul dintre cele mai populare și apreciate laptopuri Apple. Acum, M2 a intrat în scenă, iar Macbook Air a fost propulsat încă o dată pe aripile succesului. 

Descoperă în noul nostru articol, update-uri cu privire la design, tehnologie avansată și adevărata putere M2.

Un salt uriaș pentru un laptop mic.

macbook air m2
macbook air m2
  • Saltul începe cu un design în totalitate nou, acum corpul laptopului este mult mai subțire și mai plat, fiind disponibil cu un ecran de 13 inch. Mulți din cei care deja dețin MacBook Air M2 spun că este un laptop atât de ușor, încât îl poți lua cu tine oriunde și îl poți muta cu ușurință de la un birou la altul: ultra portabil și ultra performant. Eficiența cipului M2 asigură performanțe excelente și fără ventilator, ceea ce îl desemnează ca fiind și ultra silențios.
  • Porturile Thunderbolt și USB nu au fost schimbate, însă a fost adăugat portul MagSafe cu încărcare rapidă. Toate aceste porturi se regăsesc într-o carcasă compactă din materiale reciclate, mai precis, aluminiu 100%, cu scopul protejării planetei și cu o durabilitate mărită. 
  • Ultimele aspecte îmbunătățite, înainte să trecem la performanța adevărată a cipului M2, sunt camera web FaceTime HD 1080p, sistemul cu trei microfoane și cele patru difuzoare disponibile cu audio spațial, împreună garantează meetinguri reușite în care te vezi și te auzi excelent.

Un nou cip Apple, o nouă superputere MacBook 

macbook air m2
macbook air m2

M2 este cipul de ultimă generație dezvoltat atât pentru Mac-uri, cât și pentru iPad-uri. 

Sistemul integrat pe cip include mai multe componente diferite, inclusiv CPU, GPU, memorie unificată (RAM), Neural Engine, Secure Enclave, controler SSD, procesor de semnal de imagine, motoare de codificare/decodare, controler Thunderbolt cu Suport USB 4 și multe altele care susțin și alimentează atribuțiile MacBook Air.

O arhitectură diferită și inovativă.

Apple a implementat nu doar acest cip, dar și alte instrumente care să permită programatorilor de pretutindeni să creeze aplicații universale care să ruleze mai departe la performanțe înalte atât pe cipurile Apple din silicon, cât și pe cipurile Intel. Datorită CPU-ului mai puternic cu 8 nuclee, angajații tăi vor fi cu mult înaintea task-urilor datorită vitezei și eficienței pe termen lung. Iar pentru că, bateria durează până la 18 ore, aceștia își vor face griji de încărcarea MacBook-ului abia la sfârșitul zilei.

Cele 10 nuclee ale GPU-ului asigură o performanță de excepție a caracteristicilor grafice cu până la 35% mai rapidă față de M1. Corectarea culorilor din poze, editarea foto și video la rezoluție 4K și 8K va fi o experiență mai mult decât plăcută și una fără întreruperi.

Îți dorești să afli fiecare detaliu despre M2? Citește mai departe aici.

macbook air m2
macbook air m2

Echilibru pentru office și mediul înconjurător

macbook air m2
macbook air m2

Armonia care se regăsește în întregul ecosistem Apple este cea dintre productivitate și protejarea mediului înconjurător. MacBook Air M2 are unele din cele mai bune specificații și suficientă putere pentru topul celor mai aglomerate zile din săptămână, fapt ce l-a adus încă de la lansarea primului model în rândul celor mai populare laptopuri Apple. Un plus pe care îl are acest MacBook este și lanțul de aprovizionare ecologic. Construit din materiale reciclate, noul Mac lansat este și primul produs Apple care folosește 90% oțel reciclat în suportul bateriei și 100% aluminiu reciclat pentru carcasă. De asemenea, garantează eficiență incredibilă a energiei, consumând cu 70% mai puțin.

De ce angajații preferă MacBook Air M2?

Unii susțin că este un refresh la tot ceea ce înseamnă linia MacBook. Alții spun că totul se datorează popularității căpătate de-a lungul anilor. Noi suntem de părere că este un laptop ideal pentru orice industrie și pentru orice mediu de lucru: #WorkFromHome sau fizic, offline sau online și nu foarte surprinzător, dar sigur, pentru deplasările la mare depărtare de office. 🙂

Părerea angajaților întotdeauna contează, iar atunci când majoritatea preferă eleganța, lipsa lag-ului, portabilitatea și performanța înaltă, cu siguranță alegerea lor va fi MacBook Air M2.

Contactează-ne: https://www.itrade-systems.ro/.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *