iTrade

apple și planurile de management

Ecosistemul Apple în managementul organizației tale

Curiozitatea și determinarea sunt 2 dintre caracteristicile care îi definesc pe angajații tăi? Atunci cel mai probabil ei sunt și adepții multitaskingului. Gestionarea angajatilor și implementarea unui management de succes în cadrul unei organizații nu este o responsabilitate ușoară, reprezintă o dificultate și o cerere foarte mare de atenție. De aceea, propunem soluționarea dificultăților și reducerea stresului prin ecosistemul complet Apple. Acesta asigură control, un overall view la activitățile companiei și o comunicare mai fluidă între angajați și manager.

Cum definim un ecosistem complet?

apple și planurile de management
apple și planurile de management

Câți dintre angajații din echipa ta dețin cel puțin 2 dispozitive Apple? Cu doar 2 dispozitive, nivelul de productivitate de lucru poate crește, dacă acestea sunt utilizate în mod simultan. Ca de exemplu: un angajat deține un iPad și un iMac, el poate utiliza iPad-ul drept un al doilea monitor, continuându-și activitatea pe cel principal, iar pe al doilea urmărind și marcând task-urile actuale. Nu este singura funcție pe care ecosistemul Apple o deține. Între dispozitive se pot transfera cu ușurință documente, imagini și texte. Mai mult, poți răspunde la mail-uri, mesaje, meeting-uri, atât de pe iPhone, cât și de pe iMac, Apple Watch sau iPad. În timp real sunt actualizate mesajele și notificările pe toate device-urile Apple, fiind posibilă conexiunea constantă și menținerea unui focus mai îndelungat.

Aceste mici și mari caracteristici fac parte din ecosistemul Apple și cresc radical nivelul de productivitate. Dar cum este definit Ecosistemul Apple complet mai exact? Prin combinația de servicii, configurații de software și capabilități hardware care se împletesc în utilizarea oricărui Apple device.

Planuri de management reușite

apple și planurile de management
apple și planurile de management

Hardware-ul, software-ul și serviciile Apple fac o treabă bună în echipă. Putem spune că, ecosistemul Apple se aseamănă foarte bine cu o companie ierarhizată și bine manageriată în cadrul căreia echipa are întotdeauna parte de reușite. 

Din punctul de vedere software, Apple a desemnat iCloud ca fiind pilonul experiențelor ecosistemului. Astfel, majoritatea aplicațiilor sunt conectate la iCloud, ca totalitatea datelor și informațiilor să fie sincronizată între dispozitive. De exemplu: proiectul pe care urmează să-l primească departamentul de Marketing poate ajunge pe toate dispozitivele Apple deținute de angajați printr-un singur iPhone, folosind funcția Airdrop. Apelurile, documentele, imaginile, proiectele în desfășurare, toate vor putea fi preluate, continuate și descărcate de pe dispozitivele Apple.

Device-urile sunt conectate prin iCloud, iar funcțiile de software lucrează atât de eficient împreună, încât planurile de management devin foarte ușor de creat, urmărit și actualizat. Necesare oricărei echipe sunt și aplicațiile disponibile pe App Store și funcții precum: Air Drop, FaceTime, Calendar. Ecosistemul Apple nu înseamnă doar să muți un folder de pe un ecran pe altul. Mai mult, reprezintă productivitate, mai puține ore pierdute, mai puține taskuri întârziate și consolidare în rândul angajaților.

Apple Business adună toată echipa

Unul dintre cele mai importante beneficii, care definește în totalitate acest program, este compatibilitatea cu principalele instrumente Apple MDM și EMM. Aceste instrumente, cu ajutorul echipei IT, vor putea distribui Mac-ul, iPhone-ul, iPad-ul companiei tale cu ușurință către toți angajații, fiind deja configurate cu dotările necesare de funcționare.  Apple Business Manager are un loc special pentru compania ta. Află mai multe aici. 

Cu ajutorul Apple Business Manager poți:

  • Crește funcțiile de asistență pentru IT
  • Reduce costurile 
  • Crește securitatea dispozitivelor și a datelor.

Viteză de livrare și performanțe crescute în rândul angajaților

Lună de lună, angajații sunt constrânși de deadline, în timp ce folosesc device-uri care le încetinesc modul de lucru, șansele ca proiectele să întârzie și să nu fie atinse obiectivele propuse sunt destul de mari. Un manager de succes întotdeauna își va motiva echipa să facă mai bine, fie că mai bine înseamnă: un bonus sau un MacBook Air cu cip M2.  Până la urmă, viteza de livrare și starea lor de bine sunt ceea ce contează cu adevărat. 

Viteză, performanță și portabilitate.

MacBook Air M2 este doar unul dintre exemplele populare Apple. Însă, de când a fost implementat noul cip M2, acesta a fost propulsat în topul preferințelor clienților, fiind numit unul dintre cele mai performante laptopuri ale momentului. Caracterizat de viteză, precizie și proiecte livrate la timp, MacBook Air M2 cu siguranță va crește motivația și productivitatea în rândul tuturor angajaților tăi.

apple și planurile de management
apple și planurile de management

Cu ajutorul ecosistemului complet Apple eforturi depuse în procesul de planificare, organizare, conducere, controlul activităților și al membrilor companiei vor fi reduse, iar obiectivele propuse în fiecare lună vor fi atinse mult mai ușor. 

Contactează-ne și dezvoltă rețeta unui management de succes în compania ta: https://www.itrade-systems.ro/.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *