iTrade

macbook

Upgrade la următorul nivel: MacBook Pro 16 M1 Max Review

Disponibil în versiuni de 14 inch și de 16 inch, MacBook Pro a prins superputeri anul trecut datorită procesoarelor magice M1 Max și M1 Pro, fiind numit unul dintre cele mai bune laptopuri ale anului 2021. 

Echipat cu tehnologia necesară, MacBook Pro M1 Max este pregătit să treacă la următorul nivel și să dea flux ideilor și proiectelor de succes.

Porturile s-au întors.

Un prim aspect vizibil îmbunătățit la MacBook Pro 16, pe lângă dimensiunea ecranului și eleganța designului, sunt porturile implementate. Acum poți transfera fotografii, videoclipuri și proiecte digitale cu ajutorul cititorului de carduri SDXC și te poți conecta HDMI la ecrane multiple și TV 4K. Prezente sunt și perifericele de mare viteză: 3 porturi Thunderbolt 4. Mai mult, dispui de o încărcare rapidă cu MagSafe 3 și de mufă jack pentru căști de 3,5 mm.

Claritate Pro.

MacBook Pro 16 bifează toate căsuțele calității superioare audio și video.

De la speakere și microfoane studio excelente, la ecranul cu diagonală de 16 inch, rezoluție nativă de 3456 x 2234 cu 254 pixeli/inch redată în imagini și clipuri 4K.

Cu o structură impecabilă, margini cu până la 60% mai subțiri și o carcasă a ecranului cu mai puțin de 4 mm grosime, spațiul de lucru se mărește considerabil. 

Proiectat pe monitorul cu titlul de “cel mai bun monitor de laptop de până acum”.

Ecranul Liquid Retina XDR este printre cele mai bune ecrane văzute, testate și utilizate. Oferă o luminozitate uimitoare și o rată de refresh de până la 120 Hz datorită tehnologiei ProMotion, disponibilă pentru prima dată pe un Mac. 

Mii de mini LED-uri performează grupate în zone diferențiate și sunt concepute să aducă luminozitatea și contrastul în proiectele tale. De asemenea, derularea paginilor web, cât și a jocurilor video se afișează printr-o acțiune cursivă și receptivă, cu un consum minim de energie.  

Cu Apple #Power nu ai limite. 

Am vorbit despre ecran, porturi, dar ce anume a adus MacBook Pro 16  în topurile laptopurilor anului 2022? Eficiența incredibilă a cipului M1 Max.
Apple este pionierul care a introdus arhitectura „sistem pe un cip” într-un notebook profesional. M1 Max asigură o performanță revoluționară, combinând puterea CPU-ului, a GPU-ului, porturilor I/O și a Neural Engine într-un singur cip cu memorie unificată. Față de alte laptopuri acestea funcționează împreună, nu separat. Oferă o experiență unică și fac față celor mai solicitante fluxuri de lucru, în timp ce asigură o autonomie superioară a bateriei.

Cu un CPU care folosește 10 nuclee, un GPU până la 32 de nuclee și Neural Engine cu 16 nuclee, M1 Max asigură cea mai înaltă performanță cu un consum redus cu 40%.

Următorul nivel în programare.

Ai pornit în căutarea laptopului perfect pentru desfășurarea activității de software developer? Îți dorești un device care îți va oferi putere, te va ajuta să creezi, compilezi și să testezi coduri rapid și ușor? Acel laptop ideal care îți accelerează workflow-ul și nu te ține pe loc când ai cea mai mare nevoie de el? 

MacBook Pro 16 M1 Max este recomandarea noastră. 

Garantăm că va deveni cu ușurință cel mai bun partener de lucru. 

Perfect pentru multitasking. MacBook Pro 16 M1 Max dispune de pâna la 64GB RAM care îți permit să rulezi mai multe aplicații simultan. Activitatea ta fiind una fluidă, fără întreruperi, pregătită să depășească barierele productivității.

Extra performanța oferită de cipul care integrează CPU, GPU și memoria unificată.

Standard, MacBook Pro 16 îți oferă 512 gigabiți SSD standard, dar poți face upgrade până la 8 terabiți.

Apple deține și sunt într-o continuă optimizare a paletei largi de aplicații și software-uri pe care le poți utiliza în dezvoltarea proiectelor tale. Un exemplu este Xcode: un set complet de tool-uri concepute pentru programatorii amatori sau profesioniști, în scopul dezvoltării aplicațiilor pentru Mac, iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV. 

Cu Xcode fluxul de lucru este unificat, începi cu proiectarea interfeței, urmată de codificare, testare, debugging și ajungi la ultimul pas unde aplicația ta va fi trimisă către App Store. Toți pașii sunt parcurși într-un singur program. 

Battery Life. Proiectele vor fi duse la bun sfârșit, fără a fi nevoit să încarci Mac-ul. 

Chiar și în cazul sesiunilor full de lucru de până la 21 de ore.

Profesioniștii au ales de cele mai multe ori  MacBook Pro 16 M1 Max pentru fiabilitatea și stabilitatea sistemului de operare. Acum că ai descoperit ceea ce înseamnă puterea MacBook Pro 16, ești pregătit să faci upgrade la următorul nivel?

Alege să fii Pro: https://www.itrade-systems.ro/.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *