iTrade

imac

iMac, în sincron cu preferințele tale

Personalizat în 7 culori, mulți ar spune că extravaganța este ceea ce caracterizează noua linie iMac. Apple, însă, o definește ca fiind “o gură de aer proaspăt”. Cu o rezoluție impecabilă și o viteză de procesare mare, noul iMac este aici să avanseze în fața iMac-urilor precedent apărute pe piață prin culori vibrante și performanțe nemaiîntâlnite până acum pe un desktop.

Proiectele prind viață în 5K

Prima schimbare față de designul precedent este dimensiunea ecranului. Ecranul de 21,5 inchi a fost înlocuit cu cel de 24 inchi. Acest model oferă mai mult spațiu pe ecran și mai puțin spațiu pe birou. Iar, cu rezoluția 5 K și gama cromatică P3 împreună își pune amprenta asupra proiectelor printr-o experiență unică a modului de lucru, urmând ca acestea să prindă viață într-un miliard de culori. 

În comparație cu modelul de 21.5 inch, adevărata atracție a noului iMac este cipul M1 cu performanța unui procesor cu 8 nuclee și GPU de 2 ori mai rapid. Susținut de imaginile cu luminozitatea de 500 de niți cu straturi antireflexie care sporesc confortul și claritatea. Mai mult, rulează viteze de până la 3,2 GHz și dispune de o memorie RAM de maxim 16 GB.

Ca pe orice alt dispozitiv Apple, creșterea productivității este un element esențial în dezvoltarea acestora. Pe iMac se regăsesc o varietate de aplicații pentru fiecare idee creativă, tehnică sau neconvențională. Cu M1 și macOS Big Sur vei putea rula aplicațiile preferate de pe iPhone și iPad, direct pe iMac. Toate acestea regăsindu-se în App Store.

Știai că acum îți vei putea ajusta automat temperatura culorilor ecranului în funcție de lumina ambientală? Cu ajutorul True Tone, imaginile vor avea un aspect cu totul natural, utilizând senzori avansați pentru reglarea culorii și intensității display-ului. 

Designul contează, designul inspiră

Perfect pentru stilul de viață minimalist, iMac (2021) a fost recreat într-un design elegant în 7 culori diferite: verde, galben, portocaliu, roz, violet, albastru și argintiu. Plasat pe un stander perfect echilibrat, iMac prezintă 4 porturi Thunderbolt impresionant de rapide. Și în ton cu designul colorat este și conectorul de alimentare care se poate atașa magnetic în spatele carcasei. 

All in one într-un iMac. Numit de către utilizatorii Apple iconic, atât drive-ul, cât și monitorul fac parte din aceeași carcasă. Cu totul simplificat, acest desktop este o combinație ideală pentru prețul și performanța sa.

Menține fluxul meeting-urilor virtuale cu camera FaceTime HD de 1080p, și cu noul procesor de semnal de imagine, lumina va fi întotdeauna în favoarea ta. 

De asemenea, zgomotul din fundal nu va mai fi o problemă cu Neural Engine, o gamă dinamică care asigură expunerea automată pentru un echilibru îmbunătățit.

În urmare, experiența meeting-urilor este complet îmbunătățită cu ajutorul sunetului care cuprinde întreaga încăpere. Fiind încorporate microfoane de calitate studio și un sistem de sunet cu șase difuzoare înalte și suport Dolby Atmos. Rezultatul fiind unul bogat, susținut de sunetul spațial.

Proiectat cu gândul la mediu

Conceput să performeze la maximă intensitate cu un impact minim asupra mediului înconjurător. Fibrele sunt concepute din lemn natural, ambalajul provenind din păduri administrate responsabil. Compoziția difuzoarelor, motorul ventilatorului și magneții conectorilor de alimentare sunt 100% reciclabile. Astfel, până în anul 2030 Apple va trece tot lanțul de aprovizionare pentru producție la utilizarea sursei de electricitate din 100% surse reciclabile.

Pentru Creative Minds

De ce preferă designerii iMac? 

Un prim motiv pentru care aceștia consideră desktopul iMac cea mai bună achiziție, când vine vorba de dezvoltarea proiectelor creative de la 0, este rezoluția 5K. Cei 14,7 milioane de pixeli și 44,2 milioane de sub-pixeli asigură o experiență unică de editare video-foto. Munca designerilor este destinată să fie vizualizată pe ecrane de toate formele și dimensiunile, astfel, alegerea display-ului joacă un rol foarte important. Aceștia tind să realizeze proiecte și să urmărească procesul lor pe un display cu o rezoluție cât mai mare posibilă. Puncte bonus primește și designul minimalist și colorat, combinația ideală pentru studioul sau biroul angajaților.

Un alt motiv esențial este cipul M1 cu o viteză performantă extraordinară fără limitări sau întreruperi ale procesului creativ. Află mai multe despre M1 Max și M1 Pro aici.

iMac a revizionat designul precedent, aducând la viață unul dintre cele mai puternice desktopuri de pe piață. Așadar, am intrat în lumea iMac începând cu cele 7 culori vibrante: verde, galben, portocaliu, roz, violet, albastru și argintiu.

Întrebarea noastră este: Tu cu ce culoare alegi să pășești în lumea iMac? Lasă-ne în comentarii răspunsul tău. 🙂

Proiectele prind culoare: https://www.itrade-systems.ro/.

Adaugă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *